EVENTPRODUKTER

InTent är specialiserade på tältuthyrning och levererar till många av de större eventen. Varje evenemang är en väldigt viktig tillställning för våra kunder. Därför lägger vi stor vikt på materialvård för att alltid ha fräschast leverans. Du kan lösa mycket med ett samtal till oss: ljussättning, möbler, porslin, catering, takdraperingar, blommor, fotograf, hyrtoaletter. Ta kontakt med oss i god tid för bästa planering och leverans så ser vi till att även de små sakerna blir ihågkomna åt er. Gå in på InTents hemsida för att läsa mer.

InTent Eventtält

Eventtält

Du kan få nästan vilken form och storlek du vill beroende på hur många människor och eventytor du vill att det ska rymma. Tälten kan förankras på alla typer av ytor, även ställen som inte är plana.
Logistiken är en viktig bit när exempelvis ett kök ska sättas upp, mässprodukter ska förvaras eller en scen med backstage ska ordnas. Vi ser till att tälten placeras med ett bra logistikflöde.
Säljtorg med tält inomhus kan ge en extra kick i merförsäljning.

Golv

Med ett riktigt golv blir känslan nästan som inne. Dansgolv, trägolv, heltäckningsmattor eller vill du rulla ut röda mattan? Golvytan kan byggas upp om underlaget inte är helt jämnt. Det gör att tälten kan sättas upp där du kanske inte trodde att det var möjligt exempelvis som förlängning på befintliga byggnader med en trappavsats som entré.

InTent Eventprodukter porslin

Möbler och inredning

Vi har möbler och inredning för allt från flotta lounger till enklare servering vid långbord. Vid folkrika evenemang kan bänkset vara en bra lösning för att få plats med många på liten yta.

InTent Eventprodukter Belysning

Belysning

Ljussättningen har en stor betydelse för inramningen av ett arrangemang. Extra ljusslingor ger en prisvärd extra festlig inramning. Vid mässor och produktlanseringar ger riktiga spottar ett extra skimmer till det som presenteras.

Strategiska partners

Våra strategiska partners är valda med omsorg. De har samma höga krav på sin leverans som vi själva och är experter inom sina respektive områden. De har våra allra varmaste rekommendationer och är våra första val när du ber om en totaloffert.
Vi har strategiska partners inom följande områden: Toaletter, blommor, catering, tyger och dekor, teknik – ljud & bild, porslin.

Toaletter
Vår partner levererar till de flesta större evenemangen i Sverige. De har stor vana att bedöma hur många toaletter som behövs i förhållande till vad som serveras och längden på eventen.

Blommor
Med ljuvliga dofter som möter upp i entrén blir anslaget fantastiskt. Första intrycket följs upp vid borden och kanske även som dekoration längst med väggarna.

Catering och servering
Catering är ett vanligt alternativ liksom matlagning på plats. Du kan få allt från färdiga snittar till servering vid borden. Oavsett vilket ska det finnas plats för personal, professionell mathantering och logistik till och från köket. Endast personal kan vi ordna också.

Tyger och dekor
Tälten kan dekoreras på ett kreativt sätt som förstärker vilket tema som helst. Det kan vara med tyg eller annat. Taket kan sänkas med en drapering eller pyntas med girlanger. Är det bullrigt där tälten sätts upp kan väggarna ljudisoleras på ett smakfullt sätt. Stolarna kan få överdrag i en speciell färg, scenrekvisita, sandstrand med palmer, känslan att vara i eller vid vatten, förflytta gästerna till Manhattan. Allt är möjligt.

Teknik – ljud & bild
Musik som förstärkare av en upplevelse är ett enkelt sätt att lyfta ett event. Vi kan ordna med talanläggningar med både mick och trådlös lösning. Högtalaranläggningen anpassas efter ytan och hur mycket människor det kommer att bli. TV-apparater, flatscreens, filmduk för bildspel, infomercials etc finns flera alternativ på.

Porslin
Kaffekoppar, termosar, kuvert, uppläggningsfat, servetter och kanske även sådana saker som papperskorgar och kaffekokare kan vi se till att det kommer på plats. Eller annat smått som är lätta att missa om du har andra saker att tänka på som är viktigare i det stora hela. Vi är gärna din checklista för det sista lilla.